Κατασκευή 

Βήματα

Διαπιστώστε
Προσπαθήστε να καταλάβετε και να καταγράψετε τον σκοπό της ιστοσελίδας σας. Αυτό θα γίνει απαντώντας σε δύο πολύ σημαντικές ερωτήσεις: Γιατί θέλετε ιστοσελίδα και τι επιθυμείτε να επιτύχετε με αυτήν.
Κάντε έρευνα
Προσπαθήστε να βρείτε όλο το φωτογραφικό υλικό που θέλετε να ενταχθεί στην ιστοσελίδα σας. Εμείς με την σειρά μας μπορούμε να συμπληρώσουμε ό,τι φωτογραφίες χρειαστείτε από το δικό μας storage.
Συλλέξτε
Συλλέξτε το περιεχόμενο που πιστεύετε πως πρέπει να ενταχθεί στο site σας. Σε περίπτωση που χρειαστεί περαιτέρω υλικό μπορούμε να σας το παρέχουμε μέσω του κειμενογράφου μας.
Οργανώστε
Όσο πιο συνειδητοποιημένοι είστε για το πως θα οργανωθεί η ιστοσελίδα τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Καταγράψτε λοιπόν, το χάρτη της ιστοσελίδας σας: Τι κατηγορίες και υποκατηγορίες θα υπάρχουν;
Ζητήστε βοήθεια
Εφόσον δεν διαθέτετε εταιρική ταυτότητα, μπορούμε να την συνθέσουμε μαζί σχεδιάζοντας το λογότυπο, τις χρωματικές παλέτες, τις διαστάσεις, τα κατάλληλα εικαστικά κλπ.
Η τελική απόφαση
Ήρθε η ώρα να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Ποια θα είναι λοιπόν η δομή του site σας και τι λειτουργίες θέλετε να έχει; Ποιο είναι το budget που θέλετε να διαθέσετε; Αν μπορείτε να απαντήσετε, τότε είστε ένα σημαντικό βήμα πιο κοντά στην νέα σας ιστοσελίδα.
Είναι σημαντικό να διαθέτω μια σωστή ιστοσελίδα;
Είναι ένα ερώτημα που μπορεί συχνά να σας απασχολεί! Αξίξει άραγε τον χρόνο και τα έξοδα που απαιτεί η δημιουργία μιας σωστής ιστοσελίδας; Η απάντηση είναι απλή: ΝΑΙ πρέπει να έχω ένα λειτουργικό site! Η εποχή απαιτεί την ύπαρξη ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας. Αν δεν έχετε είναι ουσιαστικά σαν να μην υπάρχετε. Γι αυτό και εμείς φροντίζουμε να είναι όσο το δυνατό καλύτερη!
"Τα μεγαλύτερα brand στην αγορά φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή παρουσία τους στον χώρο του διαδικτύου"
Υπάρχει λόγος να φτιάξω νέα ιστοσελίδα... αφού έχω ήδη μια;
Ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσω ώστε να πάρω την καλύτερη απόφαση;

• Δείτε τους ανταγωνιστές σας. Είναι σημαντικό να μην “μένετε” πίσω σε αυτόν αγώνα. Αν βελτιώνονται αυτοί, οφείλετε να το κάνετε και εσείς!

• Συγκεντρώστε στοιχεία που πιστεύετε ότι θα ήταν αναγκαία σύμφωνα με τις πρακτικές που υιοθετούν οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου σας

• Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το site σας να είναι πλήρως ενημερωμένο σε ότι αφορά τις υπηρεσίες σας. Αν δεν συμβαίνει αυτό τώρα, στο νέο site σας θα πρέπει να συμπεριληφθούν

• Αποφασίστε τι στόχους επιθυμείτε να πετύχετε μέσω του νέου σας site
Responsive design
Δουλεύουμε πάντα και αυστηρά με γνώμονα τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τις ιστοσελίδες σας ώστε να είναι πλήρως αποδοτικές σε κάθε ανάλυση οθόνης.
Aesthetics
Όταν έχουμε στην διάθεση μας όλο το περιεχόμενο και το υλικό για την ιστοσελίδας σας μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την οργάνωση τους έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, συνδυάζοντας αισθητική και λειτουργικότητα.
Experience
Αντιμετωπίζουμε κάθε project με ξεχωριστό τρόπο. Σκοπός μας είναι να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται και να “κερδίσουμε” τους επισκέπτες της νέας σας ιστοσελίδας.